Aankomende kerkdiensten Aankomende kerkdiensten
Vanaf 1 juli mogen er weer samenkomsten gehouden worden. Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig alleen morgendiensten. U dient zich vooraf aan te melden of u daarbij aanwezig wilt zijn. Zingen in de dienst is nog niet mogelijk. Bij aankomst zullen coördinatoren u ontvangen en uw plaats aanwijzen. Mensen met corona gerelateerde klachten mogen de dienst niet bezoeken.

Het is verplicht om te reserveren voor de diensten, elke week weer. Dit kan via voorzitter.kerkrentmeesters@sluipwijksekerk.nl

Met onderstaande link kunt u de dienst online live beluisteren of eerdere diensten terug luisteren. Mocht u problemen ondervinden met het beluisteren via internet bel dan gerust Gerton van Hanswijk (06-14336099).

Beluister de kerkdienst online

Laten we bidden dat we allemaal weer snel kunnen samenkomen in onze Sluipwijkse kerk.