Aankomende kerkdiensten Aankomende kerkdiensten
In onze kerk worden tot nader bericht geen diensten gehouden. Vanwege de bestrijding van het coronavirus volgen wij de adviezen van onze overheid en zijn er alleen digitale diensten vanuit het kerkgebouw te volgen. U kunt mee luisteren via kerkdienstgemist.nl. Sinds kort kunnen we ook meekijken, via youtube. Na 19 januari zal de kerkenraad kijken of er weer meer mogelijk is met de diensten, dit geheel afhankelijk van de berichtgeving vanuit Den Haag en de PKN. De avonddiensten zullen vanaf 3 januari in de vorm van een korte gebedsdienst worden uitgezonden.

Met onderstaande link kunt u de dienst online live bekijken, beluisteren of eerdere diensten terug kijken/luisteren. Mocht u problemen ondervinden met het beluisteren via internet bel dan gerust Gerton van Hanswijk (06-14336099).

Beluister de kerkdienst online (Kerkdienst gemist)
Bekijk de kerkdienst online (YouTube)

Laten we bidden dat we allemaal weer snel kunnen samenkomen in onze Sluipwijkse kerk.