Aankomende kerkdiensten Aankomende kerkdiensten
Vanwege het coronavirus zijn er komende zondagen geen diensten. Wel zal via internet om 10.00 uur de dienst worden uitgezonden. We bekijken per zondag of de dienst weer kan doorgaan.

Met onderstaande link kunt u de dienst online live beluisteren of eerdere diensten terug luisteren. Mocht u problemen ondervinden met het beluisteren via internet bel dan gerust Gerton van Hanswijk (06-14336099).

Beluister de kerkdienst online

Laten we bidden dat we weer snel kunnen samenkomen in onze Sluipwijkse kerk.