Belijdeniscatechese 18-100 jaar Belijdeniscatechese 18-100 jaar

Openbare belijdenis des geloofs. Zo heette het en zo heet het nog steeds wanneer je voor God en zijn gemeente het geloof in Jezus Christus belijdt. Er is een tijd geweest dat het leek alsof je standaard belijdenis deed rond je twintigste, gewoon als logisch vervolg op en afronding van de catechisaties die je gevolgd had. Maar je geloof belijden is niet vanzelfsprekend. Het is nogal wat als je zegt dat je het in jouw leven van Jezus Christus en die gekruisigd moet hebben. Op deze kring denken we met elkaar na over de vraag wat geloof in God de Vader, de Zoon en de heilige Geest is en hoe je een volgeling van Jezus Christus wordt. Geloven is iets persoonlijks én je doet het samen. Gelukkig maar, want er valt veel van elkaar te leren. Heb jij nog geen belijdenis gedaan, denk je erover na of weet je het zeker? Neem dan vrijblijvend contact op.
Hopelijk tot ziens!