Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Belijdeniscatechese 18-100 jaar Belijdeniscatechese 18-100 jaar

Openbare belijdenis des geloofs. Zo heette het en zo heet het nog steeds wanneer je voor God en zijn gemeente het geloof in Jezus Christus belijdt. Er is een tijd geweest dat het leek alsof je standaard belijdenis deed rond je twintigste, gewoon als logisch vervolg op en afronding van de catechisaties die je gevolgd had. Maar je geloof belijden is niet vanzelfsprekend. Het is nogal wat als je zegt dat je het in jouw leven van Jezus Christus en die gekruisigd moet hebben. Op deze kring denken we met elkaar na over de vraag wat geloof in God de Vader, de Zoon en de heilige Geest is en hoe je een volgeling van Jezus Christus wordt. Geloven is iets persoonlijks én je doet het samen. Gelukkig maar, want er valt veel van elkaar te leren. Heb jij nog geen belijdenis gedaan, denk je erover na of weet je het zeker? Neem dan vrijblijvend contact op.
Hopelijk tot ziens!

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.