ds. F.J.M van Veldhuizen heeft het beroep aangenomen!

Ds. F.J.M. van Veldhuizen heeft het beroep voor de vacture predikant in Hervormde gemeente Sluipwijk in de Protestantse kerk aangenomen. Deze vacture is op 27 april 2014 ontstaan door het vertrek van ds. A. Robbertsen naar de Hervormde gemeente te Hendrik Ido Ambacht. In de afgelopen periode heeft de gemeente gebeden om een nieuwe predikant en is zij in het beroepingswerk daadwerkelijk op zoek gegaan. Dit heeft geresulteerd in het uitgebrachte en aangenomen beroep.

Ds. F.J.M. van Veldhuizen is sinds 2006 predikant van de Hervormde gemeente Dinteloord. Het echtpaar Van Veldhuizen heeft twee kinderen.

Verdere informatie over datum van intrede en start werkzaamheden in de gemeente moeten nog worden afgesproken en volgen later.

We zien met de familie Van Veldhuizen uit naar een goede en gezegende periode van de gemeente van Sluipwijk.