Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
ds. F.J.M van Veldhuizen heeft het beroep aangenomen!

ds. F.J.M van Veldhuizen heeft het beroep aangenomen!
Ds. F.J.M. van Veldhuizen heeft het beroep voor de vacture predikant in Hervormde gemeente Sluipwijk in de Protestantse kerk aangenomen. Deze vacture is op 27 april 2014 ontstaan door het vertrek van ds. A. Robbertsen naar de Hervormde gemeente te Hendrik Ido Ambacht. In de afgelopen periode heeft de gemeente gebeden om een nieuwe predikant en is zij in het beroepingswerk daadwerkelijk op zoek gegaan. Dit heeft geresulteerd in het uitgebrachte en aangenomen beroep.

Ds. F.J.M. van Veldhuizen is sinds 2006 predikant van de Hervormde gemeente Dinteloord. Het echtpaar Van Veldhuizen heeft twee kinderen.

Verdere informatie over datum van intrede en start werkzaamheden in de gemeente moeten nog worden afgesproken en volgen later.

We zien met de familie Van Veldhuizen uit naar een goede en gezegende periode van de gemeente van Sluipwijk.
terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.