Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Boeken en tuinplanten op 11 mei

Boeken en tuinplanten op 11 mei

Boeken- en tuinplantenmarkt Op zaterdag 11 mei wordt er in Sluipwijk weer een grote boekenmarkt georganiseerd met duizenden oude boeken. Bij mooi weer zullen wij de kramen buiten opzetten. Naast de boeken bieden wij ook tuinplantjes aan. Een mooie gelegenheid om uw tuin wat op te vrolijken na de winter. Voor de kinderen ook een mooie gelegenheid om een voordelig kado voor de moederdag te kopen. De markt wordt gehouden bij de kerk aan de 's-Gravenbroekseweg 85 te Reeuwijk. Van 10.00 - 16.00 uur heeft u volop gelegenheid iets naar uw zin uit te zoeken. Koffie en thee met wat lekkers is aanwezig. De opbrengst is geheel bestemd voor het onderhoud van de kerk. U bent van harte welkom.

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.