Boeken en tuinplanten op 11 mei

Boeken- en tuinplantenmarkt Op zaterdag 11 mei wordt er in Sluipwijk weer een grote boekenmarkt georganiseerd met duizenden oude boeken. Bij mooi weer zullen wij de kramen buiten opzetten. Naast de boeken bieden wij ook tuinplantjes aan. Een mooie gelegenheid om uw tuin wat op te vrolijken na de winter. Voor de kinderen ook een mooie gelegenheid om een voordelig kado voor de moederdag te kopen. De markt wordt gehouden bij de kerk aan de 's-Gravenbroekseweg 85 te Reeuwijk. Van 10.00 - 16.00 uur heeft u volop gelegenheid iets naar uw zin uit te zoeken. Koffie en thee met wat lekkers is aanwezig. De opbrengst is geheel bestemd voor het onderhoud van de kerk. U bent van harte welkom.