Boekenmarkt met curiosa Boekenmarkt met curiosa

Op zaterdag 31 mei wordt er in Sluipwijk weer een grote boekenmarkt georganiseerd met duizenden oude boeken. De markt wordt gehouden op het plein voor de kerk aan de ’s-Gravenbroekseweg 83 te Reeuwijk. Van 10.00 – 16.00 uur heeft u de gelegenheid om op uw gemak lekker te zoeken in ons aanbod en voordelig uw verzameling aan te vullen. Of misschien wel dat stukgelezen kinderboek te vervangen of de vakantievoorraad bij elkaar te verzamelen.
Dit jaar is er ook één kraam met curiosa. Ook koffie en thee met wat lekkers is aanwezig. De opbrengst is geheel bestemd voor de instandhouding van de Sluipwijkse kerk.
U bent van harte welkom.