Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Boekenmarkt met curiosa Boekenmarkt met curiosa
Op zaterdag 31 mei wordt er in Sluipwijk weer een grote boekenmarkt georganiseerd met duizenden oude boeken. De markt wordt gehouden op het plein voor de kerk aan de ’s-Gravenbroekseweg 83 te Reeuwijk. Van 10.00 – 16.00 uur heeft u de gelegenheid om op uw gemak lekker te zoeken in ons aanbod en voordelig uw verzameling aan te vullen. Of misschien wel dat stukgelezen kinderboek te vervangen of de vakantievoorraad bij elkaar te verzamelen.
Dit jaar is er ook één kraam met curiosa. Ook koffie en thee met wat lekkers is aanwezig. De opbrengst is geheel bestemd voor de instandhouding van de Sluipwijkse kerk.
U bent van harte welkom.
terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.