catechese 16+ catechese 16+

De groep jongeren van 16 jaar en ouder komt wekelijks van 19.00 tot 20.00 uur op woensdag samen in de Sluipwijkse kerk.

Is geloven voor jou vanzelfsprekend? Of heb jij zo jouw eigen opvatting over geloven? In allebei de gevallen ben je van harte welkom op de catechesegroep 16 jaar en ouder. Aan de hand van de Bijbel wordt met elkaar nagedacht en gediscussieerd over wat geloven in deze tijd is. Onze tijd stelt immers zijn eigen vragen. Voor het stellen van die vragen is alle ruimte. We hopen van elkaar te leren!

Vragen? Neem vrijblijvend contact op.