Koffieconcert door het Dutch Historical Music Consort Koffieconcert door het Dutch Historical Music Consort
Op zaterdagavond 10 februari vind er in Sluipwijkse kerk een bijzonder koffieconcert plaats door het Dutch Historical Music Consort.

Dit ensemble bestaat uit barok instrumenten en drie zangers. Uitgevoerd worden twee concerten van Vivaldi: het fluitconcert in D major RV 783 en het Concerto Grosso voor twee violen in a minor (nummer 8 uit opus 3). Solisten Kristen Huebner, Sara de Vries en Isidro Albarreal Delgado. Het concert wordt afgesloten met werk van Johan Sebastian Bach. Hiervan wordt integraal uitgevoerd de cantate 'Schweigt stille, plaudert nicht' (BWV 211).

Het concert begint om 20.15. De kerk is open een half uur voor aanvang.

Tot dan!