Concert - 8 juni - instrumentaal ensemble Intermezzo in Sluipwijk Concert - 8 juni - instrumentaal ensemble Intermezzo in Sluipwijk

Orkest Intermezzo staat onder leiding van Arjen J.A. Uitbeijerse. Het celloconcert dat uitgevoerd wordt is celloconcert … van Joseph Haydn. Daarnaast wordt muziek van Haydn en tijdgenoten uitgevoerd in verschillende bezettingen en met verschillende soloinstrumenten. Daarom belooft het een afwisselende avond te worden! In de pauze worden hapjes en drankjes geserveerd, als het mooi weer is kunt u buiten genieten van de prachtige omgeving van de kerk in Sluipwijk.
Instrumentaal ensemble Intermezzo heet u graag welkom op dit concert, aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn ter plaatse te koop, en in de voorverkoop via www.orkest-intermezzo.nl (met korting!). Graag tot ziens!