Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Concert - 8 juni - instrumentaal ensemble Intermezzo in Sluipwijk Concert - 8 juni - instrumentaal ensemble Intermezzo in Sluipwijk

Op zaterdag D.V. 8 juni geeft instrumentaal ensemble Intermezzo uit Gouda een afwisselend concert in de Hervormde Kerk in Sluipwijk. Centraal staan Haydn en zijn tijdgenoten. Hoogtepunt van de avond is de uitvoering van een celloconcert van Haydn met medewerking van professioneel celliste Marielle Rijkaart.

Orkest Intermezzo staat onder leiding van Arjen J.A. Uitbeijerse. Het celloconcert dat uitgevoerd wordt is celloconcert … van Joseph Haydn. Daarnaast wordt muziek van Haydn en tijdgenoten uitgevoerd in verschillende bezettingen en met verschillende soloinstrumenten. Daarom belooft het een afwisselende avond te worden! In de pauze worden hapjes en drankjes geserveerd, als het mooi weer is kunt u buiten genieten van de prachtige omgeving van de kerk in Sluipwijk.
Instrumentaal ensemble Intermezzo heet u graag welkom op dit concert, aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn ter plaatse te koop, en in de voorverkoop via www.orkest-intermezzo.nl (met korting!). Graag tot ziens!

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.