In en rond de kerk

De Sluipwijkse kerk is gelegen op een uniek plekje tussen de Reeuwijkse plassen. Er zijn jaarlijks heel wat toeristen die even een kijkje komen nemen. We vertellen u graag wat meer over de geschiedenis van onze kerk, het orgel, de begraafplaats, concerten en de mogelijkheid om een zaal te huren.

Graag tot ziens in Sluipwijk!

Eredienst - Derde advent
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10:00 uur

Eredienst (adventszangdienst)
datum en tijdstip 16-12-2018 om 18:30 uur

Klep en brei voor de bazaar

Er wordt regelmatig een creatieve avond gehouden om samen te timmeren, breien, knutselen, haken of naaien voor de bazaar.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Neem gerust eigen ideeen of materialen mee!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Catrien van Blotenburg (tel. 0182-392575) of Nelleke Vergunst (tel. 0182-301050)