Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Identiteit Identiteit

De kerk in Sluipwijk behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland. Onze geloofsgemeenschap bestaat meer dan 700 jaar. We weten ons gedragen door het geloof zoals dat in de belijdenis van de kerk der eeuwen beleden wordt.

Wij geloven dat wij onszelf niet kunnen bevrijden, maar dat God dat doet. Zíjn woord breekt binnen in ons bestaan. Vandaar dat we telkens weer die oeroude bijbelverhalen willen horen. Verhalen die telkens nieuw blijken te zijn, omdat God zelf daardoorheen mensen aanspreekt. 

De verkondiging van de gekruisigde en opgestane Heer vormt het hart van het christelijk geloof dat wij zondag aan zondag horen. In de liederen die wij zingen, zingen we het geloof ons te binnen. De gebeden dragen ons door goede en slechte tijden heen. 

Als kerk willen we een open geloofsgemeenschap zijn voor alle mensen die God op ons pad brengt. Open voor mensen van deze moderne tijd. Open ook voor mensen bij wie het leven anders verloopt dan ze hadden gehoopt en gedacht.

Wij willen ons op sleeptouw laten nemen door het woord van tora, profeten en apostelen. De weg gaan die Jezus de Christus helemaal tot het einde toe gelopen heeft. We hopen dat telkens nieuwe mensen zich bij ons aansluiten. Met Israël weg uit de slavernij van Egypte, door de woestijn op weg naar het beloofde land. 

Reken maar dat dit de reis van je leven is!

 

 

 

 

terug
 
 
 
 

Eredienst - Derde advent
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10:00 uur
meer details

Eredienst (adventszangdienst)
datum en tijdstip 16-12-2018 om 18:30 uur
meer details

 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Klep en brei voor de bazaar

Er wordt regelmatig een creatieve avond gehouden om samen te timmeren, breien, knutselen, haken of naaien voor de bazaar. 

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Neem gerust eigen ideeen of materialen mee!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Catrien van Blotenburg (tel. 0182-392575) of Nelleke Vergunst (tel. 0182-301050)

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.