Activiteiten Activiteiten

Of u nog jong bent of al wat ouder, u bent van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten van de Sluipwijkse kerk.

Kijkt u vooral rustig rond om een indruk te krijgen van wat er zoal gebeurt in en rond de Sluipwijkse kerk.

Mail gerust wanneer u nog vragen hebt of meer informatie wenst.

datum en tijdstip 23-09-2018 om 10:00 uur

datum en tijdstip 23-09-2018 om 18:30 uur

Klep en brei voor de bazaar

Er wordt regelmatig een creatieve avond gehouden om samen te timmeren, breien, knutselen, haken of naaien voor de bazaar.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Neem gerust eigen ideeen of materialen mee!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Catrien van Blotenburg (tel. 0182-392575) of Nelleke Vergunst (tel. 0182-301050)