Begraafplaats Begraafplaats

Sinds 2008 is er naast de Sluipwijkse kerk een algemene begraafplaats. Wanneer u meer informatie wenst kunt u contact met ons opnemen via het emailformulier. Wij sturen de vraag door naar de juiste persoon. Het reglement is hier in te zien. En de prijslijst hier.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de beheerder van onze begraafplaats Hanny Bitter (telefoon 06-51984901) of met kerkrentmeester Geurt Bitter (telefoon 06-14547699).
Bij afwezigheid kunt u ouderling Wim Verweij (telefoon 0182-374176) bellen.

Eredienst - Derde advent
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10:00 uur

Eredienst (adventszangdienst)
datum en tijdstip 16-12-2018 om 18:30 uur

Klep en brei voor de bazaar

Er wordt regelmatig een creatieve avond gehouden om samen te timmeren, breien, knutselen, haken of naaien voor de bazaar.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Neem gerust eigen ideeen of materialen mee!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Catrien van Blotenburg (tel. 0182-392575) of Nelleke Vergunst (tel. 0182-301050)