Begraafplaats Begraafplaats

Sinds 2008 is er naast de Sluipwijkse kerk een algemene begraafplaats. Wanneer u meer informatie wenst kunt u contact met ons opnemen via het emailformulier. Wij sturen de vraag door naar de juiste persoon. Het reglement is hier in te zien. En de prijslijst hier.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de beheerder van onze begraafplaats Hanny Bitter (telefoon 06-51984901) of met kerkrentmeester Geurt Bitter (telefoon 06-14547699).
Bij afwezigheid kunt u ouderling Wim Verweij (telefoon 0182-374176) bellen.