Derde Sluipwijkse jeugddienst: 26 januari 2014 Derde Sluipwijkse jeugddienst: 26 januari 2014

Na twee prachtige jeugddiensten zijn we erg blij en dankbaar dat er ook een derde (en zelfs vierde) jeugddienst georganiseerd mag worden. Ook deze keer hopen we op een inspirerende, enthousiaste en afwisselende dienst!
Dit jaar vindt de dienst plaats op D.V. 26 januari 2014 met als thema ‘@Home’. We willen met elkaar kijken naar hoe je thuis kunt komen bij God en wat nu het verschil is tussen een huis en een thuis.
Ook zijn we blij dat we alvast mogen melden dat er ook op D.V. 15 juni een jeugddienst zal zijn. Omdat het die dag Vaderdag is, willen we dat centraal stellen in de dienst.

Wat kun(t) jij/u verder verwachten op 26 januari?
Een warm welkom bij aankomst in de kerk, een enthousiaste muziekgroep, een koor dat liederen zingt, een begrijpelijke overdenking door ds. Robbertsen, fijne samenzang, een leuke sketch en veel jonge mensen die net zo nieuwsgierig zijn als u/jij.

De deuren van de Sluipwijkse kerk, aan de ’s-Gravenbroekseweg 85 te Reeuwijk, zijn open om 18.00u. De dienst start om 18.30u.
Na de dienst is de Turfzolder geopend voor koffie, thee, fris, lekkers en sociale contacten.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar of op Facebook .

We hopen jullie allen bij beide diensten te mogen begroeten.

(Er zal geen crèche zijn)