Een nieuwe predikant in Sluipwijk!

21 juni was voor onze gemeente een bijzondere dag. Ds. F.J.M. van Veldhuizen is toen als predikant aan onze gemeente verbonden. In de morgendienst ging ds. G. van Meijeren voor. Hij heeft ds. Van Veldhuizen bevestigd als predikant van onze gemeente.
In de middagdienst ging ds. Van Veldhuizen zelf voor. Hij deed intrede in onze gemeente. Iedereen was van harte uitgenodigd om deze diensten bij te wonen en is van harte uitgenodigd om de komende diensten en activiteiten bij te wonen. Misschien bent u geruime tijd niet geweest. Dan kan de komst van een nieuwe dominee, ook een nieuw begin zijn. Samen vormen we de Hervormde Gemeente van Sluipwijk en we hebben elkaar hard nodig. Het kerkgebouw is een centrale plek in ons dorp waar we elkaar ontmoeten, bidden en zingen. Daar klinkt ook het Woord van God elke zondag weer. Dominee van Veldhuizen speelt daarin een actieve rol, maar de hele gemeente is er bij betrokken. We zijn een klein deeltje van Gods wereldwijde Kerk, maar God kent ook ons.
Dus weet dat u welkom bent!

Ook wensen we zijn vrouw en kinderen een hele goede tijd in Sluipwijk toe en hopen en bidden dat iedereen zich echt thuis zal voelen!

De geluidsopnamen van beide diensten zijn, zoals van elke dienst, terug te vinden op kerkdienstgemist.