Famillie Lubbers bereidt zich voor op Kosovo

Rik en Machteld en hun beide dochters Wieke en Giske zullen worden uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo).

Zij spreken het verlangen uit om – juist in de moeilijke Kosovaarse context – iets te laten zien van Gods oneindige liefde voor de wereld. Te laten zien dat gevouwen handen sterker zijn dan gebalde vuisten. Zij  weten dat - nú tijdens onze voorbereidingen en straks tijdens ons werk in Kosovo - velen ons werk dragen door gevouwen handen. Dat is bemoedigend!”

Wij willen hun werk steunen door de opbrengst van onze zendingsbussen, gebed en medeleven.

Voor meer informatie over hun werk kijk op lubbersinkosovo.nl