Geloven = ’n Eitje! Geloven = ’n Eitje!

PraisenightZaterdagavond 23 maart jl. vond de tweede editie van Praisenight Reeuwijk plaats, in basisschool de Regenboog. Een avond voor tieners en jongeren vanaf 12 jaar waarbij muziek, zang, gezelligheid en bovenal het geloof in God centraal stonden. Bovendien kreeg de avond nóg meer diepgang aan de hand van een sketch en overdenking met het thema ‘Geloven = ‘n Eitje’. Pasen kwam er bijna aan. Iedereen was misschien wel druk in de weer met paasbrunches, paastakken, paashazen, paasontbijtjes en paaseieren. Maar we vergeten vaak waar het eigenlijk om draait: Jezus!, die speciaal voor ons is gekruisigd en opgestaan!

Om 19.30u trapte de band de avond af. Het programma van de Praisenight werd rond 21.00u afgesloten, waarna er nog de gelegenheid was om onder het genot van wat lekkers met elkaar na te praten.

Praisenight Reeuwijk is geboren uit een samenwerking van Christengemeente Elim en de jeugddienstcommissie van de Sluipwijkse Kerk.

Al met al was het weer een mooie editie van de Praisenight!

Wilt u een indruk krijgen van deze Praisenight? Of nog even nagenieten? Voor foto’s kunt u terecht op Facebook. Houd bovendien de Facebookpagina in de gaten voor de eerstvolgende activiteit op 21 juni: Beachnight. We hopen u/jou hier weer te mogen ontmoeten!