Getagd - Praisenight - 21 september Getagd - Praisenight - 21 september

Getagd Praisenightis het thema van de derde Praisenight die gehouden zal worden op D.V. zaterdag 21 september 2013 van 19:30u tot ongeveer 21:00u. Ingang is de Gerardus Majellaschool aan de Greidweide in Reeuwijk. Met een goede band, een pakkende sketch en een interessante overdenking worden (christelijke) jonge mensen uit Reeuwijk en omstreken in aanraking gebracht met en of gesterkt in het geloof.

Dit initiatief is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Christengemeente Elim en de Sluipwijkse kerk en heeft als doel jongeren met elkaar in contact te brengen.

De toegang is gratis. Voel je vrij om langs te komen!

Wilt u een indruk krijgen van een Praisenight? Of nog even nagenieten van een vorige editie? Voor foto’s en informatie kunt u terecht op Facebook.