Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Getagd - Praisenight - 21 september Getagd - Praisenight - 21 september

Getagd Praisenightis het thema van de derde Praisenight die gehouden zal worden op D.V. zaterdag 21 september 2013 van 19:30u tot ongeveer 21:00u. Ingang is de Gerardus Majellaschool aan de Greidweide in Reeuwijk. Met een goede band, een pakkende sketch en een interessante overdenking worden (christelijke) jonge mensen uit Reeuwijk en omstreken in aanraking gebracht met en of gesterkt in het geloof.

Dit initiatief is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Christengemeente Elim en de Sluipwijkse kerk en heeft als doel jongeren met elkaar in contact te brengen.

De toegang is gratis. Voel je vrij om langs te komen!

Wilt u een indruk krijgen van een Praisenight? Of nog even nagenieten van een vorige editie? Voor foto’s en informatie kunt u terecht op Facebook.

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.