Gezekerd? - Praisenight - 22 maart Gezekerd? - Praisenight - 22 maart

ZaterdagavoPraisenightnd 22 maart a.s. vindt er weer een PraiseNight plaats. Het is een avond voor iedereen vanaf 12 jaar waarbij gezelligheid, ontmoeting en aanbidding centraal staan. De avond zal worden voorzien van muziek, zang, sketch, aankleding en wat lekkers te eten en drinken. Dit alles wordt aangevuld met een interessante overdenking. De avond staat in het teken van: Gezekerd? (klik om poster te zien)

De organisatie ligt in handen van de jeugddienstcommissie van de Sluipwijkse Kerk en Christengemeente Elim.

De avond start om 19.30u en vindt plaats in basisschool de Regenboog (Greidweide 1, te Reeuwijk, ingang Gerardus Majella). Rond 21.00u wordt de Praisenight afgesloten, waarna er nog de gelegenheid is om onder het genot van wat lekkers met elkaar na te praten.

We hopen u en jou te mogen begroeten!

P.S. Houd ook 24 mei vast vrij, dan is de laatste PraiseNight van dit seizoen!

Wilt u een indruk krijgen van een Praisenight? Of nog even nagenieten van een vorige editie? Voor foto’s en informatie kunt u terecht op Facebook.