Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Gezekerd? - Praisenight - 22 maart Gezekerd? - Praisenight - 22 maart

ZaterdagavoPraisenightnd 22 maart a.s. vindt er weer een PraiseNight plaats. Het is een avond voor iedereen vanaf 12 jaar waarbij gezelligheid, ontmoeting en aanbidding centraal staan. De avond zal worden voorzien van muziek, zang, sketch, aankleding en wat lekkers te eten en drinken. Dit alles wordt aangevuld met een interessante overdenking. De avond staat in het teken van: Gezekerd? (klik om poster te zien)

De organisatie ligt in handen van de jeugddienstcommissie van de Sluipwijkse Kerk en Christengemeente Elim.

De avond start om 19.30u en vindt plaats in basisschool de Regenboog (Greidweide 1, te Reeuwijk, ingang Gerardus Majella). Rond 21.00u wordt de Praisenight afgesloten, waarna er nog de gelegenheid is om onder het genot van wat lekkers met elkaar na te praten.

We hopen u en jou te mogen begroeten!

P.S. Houd ook 24 mei vast vrij, dan is de laatste PraiseNight van dit seizoen!

Wilt u een indruk krijgen van een Praisenight? Of nog even nagenieten van een vorige editie? Voor foto’s en informatie kunt u terecht op Facebook.

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.