Goede eerste Praisenight Reeuwijk Goede eerste Praisenight Reeuwijk

PraisenightZaterdagavond 24 november vond de eerste Praisenight Reeuwijk plaats, in basisschool de Regenboog in Reeuwijk. Een avond voor tieners en jongeren vanaf 12 jaar waarbij muziek, zang, gezelligheid en bovenal het geloof in God centraal stonden. Het was een goed bezochte avond waarbij werd genoten van een band en zang. Bovendien kreeg de avond nóg meer diepgang aan de hand van een sketch en overdenking met het thema ‘Silence’: ‘Vergeet je in je drukke leven geen tijd voor God vrij te maken?! En af en toe gewoon eens stil te zijn voor Hem?!’.

Om 19.30u werden de eerste gasten verwelkomd met wat lekkers te eten en drinken, waarna enige tijd later de band begon met spelen. Het programma van de Praisenight werd rond 21.30u afgesloten, waarna er nog de gelegenheid was om onder het genot van wat lekkers met elkaar na te praten.

Praisenight Reeuwijk is geboren uit een samenwerking van Christengemeente Elim en de jeugddienstcommissie van de Sluipwijkse Kerk.

Al met al was het een geslaagde eerste Praisenight!

Wilt u een indruk krijgen van deze Praisenight? Of nog even nagenieten? Voor foto’s kunt u terecht op Facebook.