Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
J.V. J.V.

De Jeugdvereniging ‘Bid en werk’ is bedoeld voor jongeren vanaf 16 jaar. Elke woensdag avond komen wij bij elkaar van 20:00 tot 22:00 uur in ‘t Zaaltje achter de kerk. De koffiedienst ontvangt dan iedereen met een bak koffie of thee.
Het eerste uur wordt er over onderwerpen uit de bijbel nagedacht met elkaar. De inleidingen worden door zowel de leiding als de leden zelf gegeven. Hierdoor komen er veel verschillende thema’s aan bod en wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen. We leren hierdoor veel van elkaar over God en de Bijbel.
Na het eerste uur wordt er weer koffie gedronken en zorgt de koffiedienst voor de invulling voor het tweede gedeelte van de avond.

Wat de J.V. kenmerkt:
• Gezelligheid en ongedwongenheid.
• Een hele diverse groep jongeren.
• We willen samen zoeken naar God in zijn woord.
• De leiding wil naast de jongeren staan.

Aan het eind van het seizoen houdt de J.V. altijd een jaarvergadering. Een leuke traditie die op onze J.V. niet verloren is gegaan. Op een jaarvergadering is iedereen welkom. Normaal gesproken mogen we zo een 50 à 60 gasten ontvangen.
Een jaarvergadering weerspiegelt eigenlijk een normale J.V.-avond. Het eerste deel gaat over een Bijbels onderwerp. Dit wordt gebracht met korte declamaties, samenzang en de J.V. die zelf zingt. Na de pauze met koffie, volgt het jaarverslag en een toneelstuk. Ook afscheid nemen van leden en eventuele bekendmaking van ereleden gebeurt aan het eind van deze avond.

Wil je meer weten? Dan kan je terecht bij: Mariëtte en Ad.
Ook kun je mailen, klik < hier >

  Bezoek ook onze Facebook-pagina

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.