Terugblik - Jeugddienst 17 februari 2013

We mogen weer terugkijken op een zeer geslaagde jeugddienst in Sluipwijk. De tweede editie werd op 17 februari jl. een feit. Het thema ‘Multiple Choice’ werd aan de hand van speciale aankleding, lichteffecten, sketches, een rap, een overdenking door Ds. van Duijvenbode, zang en muziek uitgewerkt. God heeft al voor u/jou gekozen. Maar wat kies jij?! One way Jesus!! (Een weg Jesus)

Het was weer erg fijn om te ervaren dat een diversiteit aan gemeenteleden, samen met enthousiaste hulp van buitenaf, de handen spontaan ineen sloeg om er wat moois van te maken. Maar bovenal was het bijzonder om Gods werking en aanwezigheid te ervaren in de aanloop naar, maar zeker ook tijdens deze jeugddienst.

We willen iedereen hartelijk danken die op de een of andere manier een bijdrage heeft geleverd! Daarnaast willen we natuurlijk ook alle gasten bedanken voor het bezoeken van de jeugddienst.

Tot slot zal de jeugddienst uiteraard weer worden geëvalueerd, waarbij we onder andere kunnen nagenieten van ontvangen reacties en complimenten. Alle reacties, zowel positief als minder positief, zijn nog steeds van harte welkom. Ook verbeterpunten horen we graag, zodat hier weer van geleerd kan worden. U kunt altijd één van de commissieleden aanspreken. Mocht u hiervoor niet in de gelegenheid zijn, dan kunt u een mail sturen via of ons een berichtje sturen via www.facebook.com (en zoeken op Jeugddienst Sluipwijk).

De jeugddienstcommissie
Mariëtte, Hans, Rien, Dick, Tom Adriaan en Lisanne.

Flyer: