‘Met open armen’: Sluipwijkse jeugddienst a.s. zondag 6 maart D.V. ‘Met open armen’: Sluipwijkse jeugddienst a.s. zondag 6 maart D.V.
De jeugddienstcommissie van de Sluipwijkse kerk wil je graag uitnodigen voor onze muzikale jeugddienst van a.s. zondag 6 maart! We zijn erg blij dat de SSH-band deze dienst extra feestelijk wil maken met zangers, gitaren, toetsen, trompet en drum!

In het thema ‘Met open armen’ willen we stilstaan bij hoe dankbaar we zijn voor alles wat we mogen ontvangen en hoe God ons altijd met open armen wil ontmoeten!

De deuren van de Sluipwijkse kerk, aan de ’s-Gravenbroekseweg 85 te Reeuwijk, zijn open om 18.00u. De dienst start om 18.30u.
Na de dienst is de Turfzolder geopend voor koffie, thee, fris, lekkers en sociale contacten.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen of op Facebook zoeken op Jeugddienst Sluipwijk.

Klik hier voor de flyer.

We hopen jullie allen a.s. zondag met open armen te mogen begroeten!