Jeugddienst Sluipwijk Jeugddienst Sluipwijk
Terugblik jeugddienst 26 januari
We kunnen inmiddels terugkijken op een gezegende derde Jeugddienst Sluipwijk. Het was een mooie dienst waar invulling werd gegeven aan het thema ‘@Home’ (‘Thuis’). Zowel de sketch, als de aankleding, het koor, combo en de overdenking van onze ds. Robbertsen, zorgden voor een mooi geheel. Bovenal was de sfeer erg goed en was het de perfecte avond om met zo’n volle kerk God groot te maken! Hartelijk dank voor uw bezoek en/of medewerking.

Vooruitblik jeugddienst D.V. 15 juni 2014
Dit jaar wordt er nóg een jeugddienst georganiseerd. Schrijf zondagavond 15 juni maar weer vast in de agenda! De voorbereidingen gaan dus gewoon weer verder.

Sponsoring
We zoeken sponsoren om de kosten van jeugddiensten te kunnen dekken. Tot op heden zijn er al diverse sponsoraanvragen gedaan. Echter is er helaas nog niets ontvangen. De opbrengst van het sponsorgeld wordt gebruikt voor bijvoorbeeld flyers, aankleding kerk, advertenties, licht- en geluidsapparatuur en boodschappen voor een avondmaaltijd voor de medewerkers. Uw (kleine) bijdrage is altijd welkom. Overmaken kan naar de rekening van de Diaconie: NL38RABO0354933817, o.v.v. ‘Sponsoring jeugddienst’.

Nieuwe commissieleden
Voor het nieuwe seizoen met jeugddiensten zijn we op zoek naar twee nieuwe leden voor de jeugddienstcommissie. Lijkt het u/jou leuk om met ons mee te denken en te helpen bij de uitvoering van nieuwe diensten? Laat het ons dan weten! Spreek één van ons aan of stuur een mailtje.