Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Jeugddienst Sluipwijk Jeugddienst Sluipwijk
Terugblik jeugddienst 26 januari
We kunnen inmiddels terugkijken op een gezegende derde Jeugddienst Sluipwijk. Het was een mooie dienst waar invulling werd gegeven aan het thema ‘@Home’ (‘Thuis’). Zowel de sketch, als de aankleding, het koor, combo en de overdenking van onze ds. Robbertsen, zorgden voor een mooi geheel. Bovenal was de sfeer erg goed en was het de perfecte avond om met zo’n volle kerk God groot te maken! Hartelijk dank voor uw bezoek en/of medewerking.
 
Vooruitblik jeugddienst D.V. 15 juni 2014
Dit jaar wordt er nóg een jeugddienst georganiseerd. Schrijf zondagavond 15 juni maar weer vast in de agenda! De voorbereidingen gaan dus gewoon weer verder.
 
Sponsoring
We zoeken sponsoren om de kosten van jeugddiensten te kunnen dekken. Tot op heden zijn er al diverse sponsoraanvragen gedaan. Echter is er helaas nog niets ontvangen. De opbrengst van het sponsorgeld wordt gebruikt voor bijvoorbeeld flyers, aankleding kerk, advertenties, licht- en geluidsapparatuur en boodschappen voor een avondmaaltijd voor de medewerkers. Uw (kleine) bijdrage is altijd welkom. Overmaken kan naar de rekening van de Diaconie: NL38RABO0354933817, o.v.v. ‘Sponsoring jeugddienst’.
 
Nieuwe commissieleden
Voor het nieuwe seizoen met jeugddiensten zijn we op zoek naar twee nieuwe leden voor de jeugddienstcommissie. Lijkt het u/jou leuk om met ons mee te denken en te helpen bij de uitvoering van nieuwe diensten? Laat het ons dan weten! Spreek één van ons aan of stuur een mailtje.
terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.