Kick-off Jeugddienst Kick-off Jeugddienst

Op D.V. maandagavond 23 september om 20.00u willen we de voorbereidingen voor de derde jeugddienst officieel met u en jou starten!
We willen graag het thema van de volgende dienst op D.V. 26 januari toelichten en vertellen welke liederen het koor zal gaan doen (en uiteraard alvast gaan oefenen). Ook andere mensen die mee willen helpen om de dienst te organiseren, zullen verder ingelicht worden.

Dus wil je meehelpen/-zingen bij de volgende jeugddienst, kom de 23e langs!

Graag tot dan!
Groetjes van de jeugddienstcommissie:
Adriaan, Dick, Lisanne, Tom, Rien, Yvonne en Mariëtte.