Shalom Shalom

Wij zijn een enthousiaste club kinderen van 8 t/m 12 jaar. We komen tijdens het winterseizoen iedere vrijdagavond bij elkaar in ’t Zaaltje achter de kerk. De avond begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur.

We beginnen de avond met een inleiding rond de Bijbel. We gebruiken hiervoor het boekje ‘Bouwstof’ van de HGJB. Iedere 4 weken hebben we weer een ander thema bijvoorbeeld: David, Paulus of ‘je mag er zijn’ .
Na de Bijbelinleiding drinken we wat en gaan we iets actiefs doen zoals knutselen, een spel, een mooie film kijken of aan een project werken.
Verder gaan we in het seizoen altijd een keer zwemmen en/of schaatsen en vieren we samen sinterklaas en kerst. We sluiten het jaar af met een jaarvergadering waarbij de ouders en opa’s en oma’s mogen komen.

Kortom er valt veel te beleven op onze club!
Kom gerust een keer kijken!!!

Vragen? Je kunt terecht bij onze leiding:
Marijke, Yvonne en Erica
Ook kun je mailen, klik < hier >

Jomi Jomi

Jomi is de tienerclub van de Sluipwijkse kerk. Elke vrijdagavond komen we van 19.30 - 21.00 uur bij elkaar.
Elk jaar starten we het seizoen met een kamp en kiezen we een jaarthema.
De avonden starten altijd met een inleiding over de Bijbel, met thema’s die je aan het nadenken zetten.
Het tweede deel van de avond is er tijd voor iets leuks: een gaaf spel, een leuke knutsel, een film, of iets mafs. En net voordat de avond is afgelopen nog ff krantje meppen natuurlijk!!

Misschien ken je wel iemand die al op deze tienergroep zit, of misschien niet, maar kom gerust een keertje kijken, het is echt de moeite waard!!

Heb je nog vragen, mail gerust, je bent van harte welkom!!!

Groetjes,

Astrid en Eveline

J.V. J.V.

De Jeugdvereniging ‘Bid en werk’ is bedoeld voor jongeren vanaf 16 jaar. Elke woensdag avond komen wij bij elkaar van 20:00 tot 22:00 uur in ‘t Zaaltje achter de kerk. De koffiedienst ontvangt dan iedereen met een bak koffie of thee.
Het eerste uur wordt er over onderwerpen uit de bijbel nagedacht met elkaar. De inleidingen worden door zowel de leiding als de leden zelf gegeven. Hierdoor komen er veel verschillende thema’s aan bod en wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen. We leren hierdoor veel van elkaar over God en de Bijbel.
Na het eerste uur wordt er weer koffie gedronken en zorgt de koffiedienst voor de invulling voor het tweede gedeelte van de avond.

Wat de J.V. kenmerkt:
• Gezelligheid en ongedwongenheid.
• Een hele diverse groep jongeren.
• We willen samen zoeken naar God in zijn woord.
• De leiding wil naast de jongeren staan.

Aan het eind van het seizoen houdt de J.V. altijd een jaarvergadering. Een leuke traditie die op onze J.V. niet verloren is gegaan. Op een jaarvergadering is iedereen welkom. Normaal gesproken mogen we zo een 50 à 60 gasten ontvangen.
Een jaarvergadering weerspiegelt eigenlijk een normale J.V.-avond. Het eerste deel gaat over een Bijbels onderwerp. Dit wordt gebracht met korte declamaties, samenzang en de J.V. die zelf zingt. Na de pauze met koffie, volgt het jaarverslag en een toneelstuk. Ook afscheid nemen van leden en eventuele bekendmaking van ereleden gebeurt aan het eind van deze avond.

Wil je meer weten? Dan kan je terecht bij: Mariëtte en Ad.
Ook kun je mailen, klik < hier >

Bezoek ook onze Facebook-pagina

Kindernevendienst Kindernevendienst

In onze gemeente wordt om de week kindernevendienst gehouden voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. De kinderen verlaten de kerk tijdens het lied voor de preek en komen tijdens het lied na de preek weer terug in de dienst. Tijdens de kindernevendienst wordt een Bijbelverhaal verteld waarna we het verhaal op een creatieve manier willen verwerken aan de hand van de methode 'Vertel het maar'.

De predikant heeft doorgaans nog een kort gesprekje met de kinderen wanneer zij terug komen in de dienst.

datum en tijdstip 23-09-2018 om 10:00 uur

datum en tijdstip 23-09-2018 om 18:30 uur

Klep en brei voor de bazaar

Er wordt regelmatig een creatieve avond gehouden om samen te timmeren, breien, knutselen, haken of naaien voor de bazaar.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Neem gerust eigen ideeen of materialen mee!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Catrien van Blotenburg (tel. 0182-392575) of Nelleke Vergunst (tel. 0182-301050)