Jomi Jomi

Jomi is de tienerclub van de Sluipwijkse kerk. Elke vrijdagavond komen we van 19.30 - 21.00 uur bij elkaar.
Elk jaar starten we het seizoen met een kamp en kiezen we een jaarthema.
De avonden starten altijd met een inleiding over de Bijbel, met thema’s die je aan het nadenken zetten.
Het tweede deel van de avond is er tijd voor iets leuks: een gaaf spel, een leuke knutsel, een film, of iets mafs. En net voordat de avond is afgelopen nog ff krantje meppen natuurlijk!!

Misschien ken je wel iemand die al op deze tienergroep zit, of misschien niet, maar kom gerust een keertje kijken, het is echt de moeite waard!!

Heb je nog vragen, mail gerust, je bent van harte welkom!!!

Groetjes,

Astrid en Eveline