Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Jonge Lidmatenkring Jonge Lidmatenkring

De jonge lidmatenkring is opgestart nadat een grote groep jongeren openbare geloofsbelijdenis had afgelegd. Na een jaar heel intensief bezig geweest te zijn om je hierop voor te bereiden was er daarna …  niets. Deze kring is dan ook bedoeld om ook na je belijdenis bewust verdieping te zoeken in het leven met God, de Bijbel en elkaar.
We kiezen ieder jaar een bijbelboek of een thema om daar samen bij stil te staan. Natuurlijk is er altijd ruimte om stil te staan bij een actueel onderwerp. Voorbeelden zijn avondmaal, verkiezingen of een HGJB thema. We houden eens in de drie weken kring bij een van ons thuis. Om beurten verzorgt een van de leden de inleiding van de avond. Het jaarlijkse weekendje weg is voor ons wel écht een hoogtepunt!

De coördinator van onze kring is Inge de Goeij. Voor meer informatie kan je haar mailen. Wij sturen de mail naar haar door.
 

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.