Jonge Lidmatenkring Jonge Lidmatenkring

De jonge lidmatenkring is opgestart nadat een grote groep jongeren openbare geloofsbelijdenis had afgelegd. Na een jaar heel intensief bezig geweest te zijn om je hierop voor te bereiden was er daarna …  niets. Deze kring is dan ook bedoeld om ook na je belijdenis bewust verdieping te zoeken in het leven met God, de Bijbel en elkaar.
We kiezen ieder jaar een bijbelboek of een thema om daar samen bij stil te staan. Natuurlijk is er altijd ruimte om stil te staan bij een actueel onderwerp. Voorbeelden zijn avondmaal, verkiezingen of een HGJB thema. We houden eens in de drie weken kring bij een van ons thuis. Om beurten verzorgt een van de leden de inleiding van de avond. Het jaarlijkse weekendje weg is voor ons wel écht een hoogtepunt!

De coördinator van onze kring is Inge de Goeij. Voor meer informatie kan je haar mailen. Wij sturen de mail naar haar door.