Bijbelleeskring Bijbelleeskring

De Bijbelleeskring is een maandelijkse kring van ca. 12 personen die samenkomt in ’t Zaaltje achter de kerk. De naam zegt het al: het doel van de kring is Bijbellezen. Tijdens de kring lezen we gedeelten of hele boeken uit de Bijbel. In onderling overleg wordt bepaald welk deel. We voeren geen diepgaande discussie over de tekst maar willen vooral goed luisteren. Samen luisteren want twaalf horen meer dan een. Wees welkom!

Bijbelstudiekring Bijbelstudiekring

De Bijbelstudiekring komt eens in de drie weken bij elkaar bij een van de deelnemers thuis. Om beurten bereidt een van de leden de avond voor. Per seizoen wordt doorgaans een Bijbelboek behandeld met behulp van commentaren of andere Bijbeluitleg.

Wilt u meer informatie over een van de kringen, <mail> gerust.

Jonge Lidmatenkring Jonge Lidmatenkring

De jonge lidmatenkring is opgestart nadat een grote groep jongeren openbare geloofsbelijdenis had afgelegd. Na een jaar heel intensief bezig geweest te zijn om je hierop voor te bereiden was er daarna …  niets. Deze kring is dan ook bedoeld om ook na je belijdenis bewust verdieping te zoeken in het leven met God, de Bijbel en elkaar.
We kiezen ieder jaar een bijbelboek of een thema om daar samen bij stil te staan. Natuurlijk is er altijd ruimte om stil te staan bij een actueel onderwerp. Voorbeelden zijn avondmaal, verkiezingen of een HGJB thema. We houden eens in de drie weken kring bij een van ons thuis. Om beurten verzorgt een van de leden de inleiding van de avond. Het jaarlijkse weekendje weg is voor ons wel écht een hoogtepunt!

De coördinator van onze kring is Inge de Goeij. Voor meer informatie kan je haar mailen. Wij sturen de mail naar haar door.

datum en tijdstip 23-09-2018 om 10:00 uur

datum en tijdstip 23-09-2018 om 18:30 uur

Klep en brei voor de bazaar

Er wordt regelmatig een creatieve avond gehouden om samen te timmeren, breien, knutselen, haken of naaien voor de bazaar.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Neem gerust eigen ideeen of materialen mee!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Catrien van Blotenburg (tel. 0182-392575) of Nelleke Vergunst (tel. 0182-301050)