Lauw - Praisenight - 24 mei 2014 Lauw - Praisenight - 24 mei 2014

PraisenightIedereen vanaf 12 jaar willen we weer van harte uitnodigen om op zaterdag 24 mei naar de zesde PraiseNight te komen!
Het belooft weer een mooie avond te worden, waarbij muziek en ontmoeting met elkaar centraal staan. Het thema van de avond is ‘Lauw’. Hierover zal ook de spreker een bijdrage leveren.

Ingang
De PraiseNight begint rond 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur.
Ingang is de Gerardus Marjellaschool aan de Greidweide 1 in Reeuwijk.

Organisatie
De Praisenights worden georganiseerd door de Christengemeente Elim en de Sluipwijkse Kerk. Het doel is om jongeren met elkaar en met het geloof in contact te brengen.

De toegang is gratis.

We hebben er zin in en hopen je te zien op 24 mei!

Wilt u een indruk krijgen van een Praisenight of meer informatie? Of nog even nagenieten van een vorige editie? Voor foto’s en informatie kunt u terecht op Facebook.