Lentefair op D.V. 2 april Lentefair op D.V. 2 april
We gaan weer richting de lente en ook dit jaar organiseren we weer een Lentefair in en rondom de Sluipwijkse kerk. De Fair zal plaatsvinden op D.V. 2 april van 10.00 – 15.00 uur. Net als vorig jaar zal er een kinderkledingbeurs zijn met nette kinderkleding voor een leuke prijs. Mocht u kinderkleding hiervoor aan willen leveren, mail ons maar. De kleding kan dan ook bij u worden opgehaald. De jeugdvereniging staat u voor de kerk op te wachten om uw auto een grondige schoonmaakbeurt te geven. Als zij voor u bezig zijn kom dan zeker een kijkje nemen in de kramen. Wat u onder andere kan vinden zijn mooie voorjaarsplanten, lekkere eigen baksels, leuke homedecoratie. Voor de liefhebbers er is ook weer een boeken- en een curiosakraam aanwezig. Mocht u nog wat thuis hebben staan voor deze kramen mail ons dan ook maar. Ook dat kunnen we bij u ophalen. Aan de kinderen is ook weer gedacht: de jeugd van jongerenclub Jomi is afgelopen tijd bezig geweest met het maken van 4 mooie spellen. Op de Lentefair hebben we de primeur om de spellen te gaan spelen. Daarnaast valt er nog te timmeren en te kleuren en is het voor jong en oud leuk om daar een mooi bloemstuk te maken. Zoals u kunt lezen is er voor ieder wat wils en natuurlijk staat de koffie met ….. voor u klaar en zal er tussen de middag een lekkere lunch gemaakt worden. Voor allen, van harte welkom!!

Klik hier voor de poster.