Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Lentefair op D.V. 2 april Lentefair op D.V. 2 april
We gaan weer richting de lente en ook dit jaar organiseren we weer een Lentefair in en rondom de Sluipwijkse kerk. De Fair zal plaatsvinden op D.V. 2 april van 10.00 – 15.00 uur. Net als vorig jaar zal er een kinderkledingbeurs zijn met nette kinderkleding voor een leuke prijs. Mocht u kinderkleding hiervoor aan willen leveren, mail ons maar. De kleding kan dan ook bij u worden opgehaald. De jeugdvereniging staat u voor de kerk op te wachten om uw auto een grondige schoonmaakbeurt te geven. Als zij voor u bezig zijn kom dan zeker een kijkje nemen in de kramen. Wat u onder andere kan vinden zijn mooie voorjaarsplanten, lekkere eigen baksels, leuke homedecoratie. Voor de liefhebbers er is ook weer een boeken- en een curiosakraam aanwezig. Mocht u nog wat thuis hebben staan voor deze kramen mail ons dan ook maar. Ook dat kunnen we bij u ophalen. Aan de kinderen is ook weer gedacht: de jeugd van jongerenclub Jomi is afgelopen tijd bezig geweest met het maken van 4 mooie spellen. Op de Lentefair hebben we de primeur om de spellen te gaan spelen. Daarnaast valt er nog te timmeren en te kleuren en is het voor jong en oud leuk om daar een mooi bloemstuk te maken. Zoals u kunt lezen is er voor ieder wat wils en natuurlijk staat de koffie met ….. voor u klaar en zal er tussen de middag een lekkere lunch gemaakt worden. Voor allen, van harte welkom!!

Klik hier voor de poster.
terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.