Opening winterwerk 2014 - 2015 op 20 september D.V. Opening winterwerk 2014 - 2015 op 20 september D.V.
Het winterseizoen staat weer in de startblokken. Dit betekent dat we weer een zaterdag met elkaar hopen door te brengen om zo het winterseizoen te openen, samen met de zondagsdienst. Wij gaan ervan uit dat er weer veel gemeenteleden zullen deelnemen aan de openingsactiviteit en we er met elkaar een gezellig weekend van kunnen maken, waarin God de lof toekomt. ‘s Avonds willen we weer een gemeentebarbecue houden, dat is vorig jaar heel gezellig en goed geweest. Verdere informatie gaat u krijgen via de nieuwsbrief achterin de kerk, via een folder of via Ad of Christa. Ook via Facebook zullen we u informeren.

Details:
Aanvang van de activiteiten is om 10.30 uur bij de Sluipwijkse kerk.
Kosten: 0-3 jaar gratis, 4-8 jaar € 4,00 pp, 8-15 jaar € 4,50 pp, 15-… jaar € 4,00 pp.
Wil iedereen belegde broodjes meenemen, voor een gezamelijke Amerikaanse lucnch aldaar? Het drinken wordt verzorgd. Als u een auto heeft, graag die meenemen voor vervoer deze dag.

Aanvang van de BBQ is om 17.30 uur bij de Sluipwijkse kerk.
Kosten: € 12,50 pp vanaf 13 jaar, tot 13 jaar gratis.

We hopen u daar te zien!