Ouderenmiddag Ouderenmiddag

Vier keer per jaar worden bijeenkomsten voor ouderen georganiseerd; de zogeheten ouderenmiddagen. Gemeenteleden vanaf 65 jaar krijgen daarvoor altijd persoonlijk een uitnodiging.

Naast de vieringen met Kerst en Pasen is er een ouderenmiddag in oktober en februari.
In het eerste gedeelte van de bijeenkomst houdt de predikant een meditatie. Voor het gedeelte na de pauze wordt meestal iemand uitgenodigd die een presentatie houdt. Er zijn in de loop van de tijd al heel wat onderwerpen de revue gepasseerd.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Mw. C.W. Bezemer - van Bergeijk, tel. 0182-393125.