Ouderenmiddag Ouderenmiddag

Vier keer per jaar worden bijeenkomsten voor ouderen georganiseerd; de zogeheten ouderenmiddagen. Gemeenteleden vanaf 65 jaar krijgen daarvoor altijd persoonlijk een uitnodiging.

Naast de vieringen met Kerst en Pasen is er een ouderenmiddag in oktober en februari.
In het eerste gedeelte van de bijeenkomst houdt de predikant een meditatie. Voor het gedeelte na de pauze wordt meestal iemand uitgenodigd die een presentatie houdt. Er zijn in de loop van de tijd al heel wat onderwerpen de revue gepasseerd.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Mw. C.W. Bezemer - van Bergeijk, tel. 0182-393125.

Eredienst - Derde advent
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10:00 uur

Eredienst (adventszangdienst)
datum en tijdstip 16-12-2018 om 18:30 uur

Klep en brei voor de bazaar

Er wordt regelmatig een creatieve avond gehouden om samen te timmeren, breien, knutselen, haken of naaien voor de bazaar.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Neem gerust eigen ideeen of materialen mee!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Catrien van Blotenburg (tel. 0182-392575) of Nelleke Vergunst (tel. 0182-301050)