Paasontbijt 2015 Paasontbijt 2015

Dit jaar staat er D.V. op zondag 5 april, eerste Paasdag, om 8.45 uur weer een overheerlijk paasontbijtje (bij de kerk) klaar voor jong en oud.
Komt u/jij ook?
Al een aantal jaren is het een mooi gezamenlijk begin van de Pasen. Deze maaltijd is zeer geschikt voor alle leeftijden en er wordt voor veel lekkers gezorgd. Na het ontbijt is aansluitend de ochtenddienst. Opgeven kan via de lijst achterin de kerk en u kunt zich opgeven bij Marijke van Nieuwkoop, tel. 391300.

Ook zoeken we nog enthousiaste helpers die even willen helpen met de zaal klaarzetten op zaterdag.

Opgeven kan tot en met donderdag 2 april.