PraiseNight 23 november PraiseNight 23 november

Staat 23 november 19:30 tot 21:00 al gereserveerd in jouw agenda voor de volgende PraiseNight?
De avond zal in het teken staan van het thema
"Out of the box".
De band, een sketch, de spreker een hapje en een drankje... Dit zijn weer genoeg ingrediënten voor een leuke ontmoeting met en voor tieners en jongeren.

Jij bent welkom!
En voel je zeker vrij om iemand mee te nemen!

P.S. Als je nu toch met je agenda bezig bent, zet dan gelijk 22 maart en 24 mei erin. Dat zijn namelijk de data voor de volgende twee PraiseNights van dit seizoen cheeky.