Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Shalom Shalom

Wij zijn een enthousiaste club kinderen van 8 t/m 12 jaar. We komen tijdens het winterseizoen iedere vrijdagavond bij elkaar in ’t Zaaltje achter de kerk. De avond begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur.

We beginnen de avond met een inleiding rond de Bijbel. We gebruiken hiervoor het boekje ‘Bouwstof’ van de HGJB. Iedere 4 weken hebben we weer een ander thema bijvoorbeeld: David, Paulus of ‘je mag er zijn’ .
Na de Bijbelinleiding drinken we wat en gaan we iets actiefs doen zoals knutselen, een spel, een mooie film kijken of aan een project werken.
Verder gaan we in het seizoen altijd een keer zwemmen en/of schaatsen en vieren we samen sinterklaas en kerst. We sluiten het jaar af met een jaarvergadering waarbij de ouders en opa’s en oma’s mogen komen.

Kortom er valt veel te beleven op onze club!
Kom gerust een keer kijken!!!

Vragen? Je kunt terecht bij onze leiding:
Marijke, Yvonne en Erica
Ook kun je mailen, klik < hier >

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.