Shalom Shalom

Wij zijn een enthousiaste club kinderen van 8 t/m 12 jaar. We komen tijdens het winterseizoen iedere vrijdagavond bij elkaar in ’t Zaaltje achter de kerk. De avond begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur.

We beginnen de avond met een inleiding rond de Bijbel. We gebruiken hiervoor het boekje ‘Bouwstof’ van de HGJB. Iedere 4 weken hebben we weer een ander thema bijvoorbeeld: David, Paulus of ‘je mag er zijn’ .
Na de Bijbelinleiding drinken we wat en gaan we iets actiefs doen zoals knutselen, een spel, een mooie film kijken of aan een project werken.
Verder gaan we in het seizoen altijd een keer zwemmen en/of schaatsen en vieren we samen sinterklaas en kerst. We sluiten het jaar af met een jaarvergadering waarbij de ouders en opa’s en oma’s mogen komen.

Kortom er valt veel te beleven op onze club!
Kom gerust een keer kijken!!!

Vragen? Je kunt terecht bij onze leiding:
Marijke, Yvonne en Erica
Ook kun je mailen, klik < hier >