Sluipwijk present in Reehorst

Op zaterdag 14 september was een groep vrijwilligers van de Sluipwijkse kerk present in de Reehorst om daar de handen uit de mouwen te steken. In samenwerking met Stichting Present Gouda en de medewerkers van de Reehorst was het mogelijk om de bewoners in het zonnetje te zetten.

Kinderclub Shalom bakte en versierde cupcakes om die vervolgens uit te delen bij de koffie. Ondertussen gaf een ander team het restaurant een grondige schoonmaakbeurt en weer  anderen waren bezig een paar wandjes te sauzen. Dat jong en oud samen veel plezier kunnen beleven bleek  maar weer eens tijdens het gymmen. Een paar ballen waren genoeg om een stralende lach op de gezichten te toveren.

Het is voor een deel van de ouderen zeker niet vanzelfsprekend dat er iemand is om ze mee naar buiten te nemen. Het was dan ook mooi om met een hele groep bewoners een frisse neus te bezorgen door een wandeling te maken.
Al met al voor iedereen een prachtige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!

Wilt u ook eens meewerken met Present? Kijk dan op  www.stichtingpresent-gouda.nl