Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Sluipwijk present in Reehorst

Sluipwijk present in Reehorst

Op zaterdag 14 september was een groep vrijwilligers van de Sluipwijkse kerk present in de Reehorst om daar de handen uit de mouwen te steken. In samenwerking met Stichting Present Gouda en de medewerkers van de Reehorst was het mogelijk om de bewoners in het zonnetje te zetten.


Kinderclub Shalom bakte en versierde cupcakes om die vervolgens uit te delen bij de koffie. Ondertussen gaf een ander team het restaurant een grondige schoonmaakbeurt en weer  anderen waren bezig een paar wandjes te sauzen. Dat jong en oud samen veel plezier kunnen beleven bleek  maar weer eens tijdens het gymmen. Een paar ballen waren genoeg om een stralende lach op de gezichten te toveren.


Het is voor een deel van de ouderen zeker niet vanzelfsprekend dat er iemand is om ze mee naar buiten te nemen. Het was dan ook mooi om met een hele groep bewoners een frisse neus te bezorgen door een wandeling te maken.
Al met al voor iedereen een prachtige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!

Wilt u ook eens meewerken met Present? Kijk dan op  www.stichtingpresent-gouda.nl

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.