Sluipwijk Present tijdens startweekend

Zaterdagmiddag 14 september zullen we i.s.m. stichting Present een diaconale activiteit organiseren in de Reehorst. Er wordt gewandeld, gebakken, geschilderd en schoongemaakt. Goed om elkaar zo te ontmoeten.  Voor aanmelding graag even bellen naar ds. Bram Robbertsen tel. 0182-300713.

Zaterdagavond is jong en oud van harte welkom om deel te nemen aan een barbeque die begint om 17.30 uur. Kosten zijn  €12,50 voor personen van 13 jaar en ouder.

Op zondag 15 september om 10.00 uur is er een speciale dienst die in het teken staat van het komende winterseizoen. Welkom!