Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Sluipwijkse Bazaar 2013: zon, gezelligheid en mooie opbrengst Sluipwijkse Bazaar 2013: zon, gezelligheid en mooie opbrengst

“Doe mij maar een kloon!” “Ah, clown, dan beginnen we met de rode schmink.” De Sluipwijkse bazaar op vrijdag 27 en zaterdag 28 september was een groot succes.

Gemeenteleden, dorpsbewoners en mensen uit de regio genoten van de verscheidenheid aan kramen, spellen en lekkers! Van de grootste gerookte paling kon nog niet gesmuld worden. Een bezoeker raadde het gewicht van 1550 gram! Twee nichtjes verkochten hun zelfgemaakte waar zoals sleutelhangers en rammelaars en met succes! De jongeren waren vooral te vinden bij de schiettent, afwisselende met een bezoekje aan de bakkraam. De kleinsten genoten van het ringwerpen, appelspel en enveloppen trekken en na een aantal uur wemelde het van de geschminkte tijgers, piraten en hello kitty’s.
Een belangrijke bezoeker was de zon die samen met het muzikaal trio voor extra sfeer zorgde. Verschillende optredens werden verzorgd door een samenspel van accordeon, fluit en gitaar. Sjoelen werd fanatiek gespeeld door oud en jong. De curiosakraam, het kaasraden, de prikkaarten, alles was het bezoekje meer dan waard.

In de avond vond het opbod plaats waar de hoogste bieder het artikel kocht. Daarnaast werden de prijzen bekend gemaakt. De grote verloting waarvan de 1e prijs een tablet is, viel op de lotnummers: 1e prijs nr. 0657, 2e prijs nr. 1764 en de 3e prijs op nr. 1778. Allen gefeliciteerd!

De nieuwe vacaturebank met diensten zoals een workshop sokken breien of een middagje mountainbiken leverde 646 euro op! De jaarlijkse gigantische taart van Bakkerij Smit? Die werd in het opbod verkocht voor 210 euro!

De totale bazaaropbrengst voor het behoud en onderhoud voor de Sluipwijkse kerk is 12.800 euro. De bazaar is mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers waar veel dank naar uitgaat voor hun grote inzet.

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.