Sluipwijkse Bazaar 2 en 3 oktober! - Update 24-9-2015 Sluipwijkse Bazaar 2 en 3 oktober! - Update 24-9-2015
Kop van Jut, met huifkar door het plassengebied en een behendigheidsspel met een levensgrote kraan! Kom naar de Sluipwijkse Bazaar op 2 en 3 oktober voor deze en meer nieuwe activiteiten. Uuuuren op een paal in het water zitten? Wie houdt dat het langst uit? Moedig ze aan! Het paalzitten start op vrijdag om 16.00 uur en eindigt de zaterdag om 16.00 uur. De creatievelingen kunnen terecht voor de workshop Paradijsvogels maken onder begeleiding van kunstenares Tineke van Ede. De workshops zijn op zaterdag tussen 12.30 uur en 15.00 uur voor kinderen van basisschoolleeftijd (en ouder). Geef je op via het emailformulier.
Genieten van het plassengebied vanuit een huifkar kan op zaterdag vanaf 11.00 uur!
Uiteraard zijn ook de bekende sfeerversterkers aanwezig: vele kramen vol moois, kinderspellen, paling roken, bak- en snackkraam, prikkaarten, kaarsraden etc.
De Sluipwijkse Bazaar 2015: een mooie mix van traditioneel en vernieuwend!
Vier de gezelligheid mee op de bazaar: vrijdag 2 oktober van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 16.00 uur en ’s avonds vanaf 20.00 uur de verkoop per opbod.
De opbrengst van de bazaar is voor restauratie van de Sluipwijkse Kerk.