Sluipwijkse Bazaar - 27 en 28 september 2013 Sluipwijkse Bazaar - 27 en 28 september 2013

Schmink - Bazaar

De gezellige Sluipwijkse bazaar vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 september van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag 28 september van 10.00 tot 16.00 uur en ’s avonds vanaf 20.00 uur het opbod. De opbrengst van de bazaar is voor het behoud en onderhoud van de Sluipwijkse kerk. Dit is tevens de plek waar het festijn weer plaatsvindt!

Kinderspellen spellen voor de kleintjes, de schiettent voor de oudere doelgroep en vele kramen vol moois en lekkers! Gerookte paling, curiosa, boeken, speelgoed, fruit,…maar dit jaar ook een kraam homedecoratie en sieraden! Kramen - BazaarTeveel om op te noemen en voor ieder wat wils. Ook ruime keus om gezellig een hapje te eten op de bazaar: snacks, oliebollen, wafels en meer! Een muzikaal trio treedt op als sfeerversterker.

Op zaterdag vindt er om 14.00 uur een rondleiding door de Sluipwijkse kerk plaats voor geïnteresseerde bezoekers.

Voor de jaarlijkse ‘boodschappenmand’ kunnen producten ingeleverd worden in de daarvoor bestemde box in de hal van ’t Zaaltje achter de kerk.

Iedereen is van harte welkom op de sfeervolle bazaar!