Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Sluipwijkse Bazaar - 27 en 28 september 2013 Sluipwijkse Bazaar - 27 en 28 september 2013

Schmink - Bazaar

De gezellige Sluipwijkse bazaar vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 september van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag 28 september van 10.00 tot 16.00 uur en ’s avonds vanaf 20.00 uur het opbod. De opbrengst van de bazaar is voor het behoud en onderhoud van de Sluipwijkse kerk. Dit is tevens de plek waar het festijn weer plaatsvindt!

Kinderspellen spellen voor de kleintjes, de schiettent voor de oudere doelgroep en vele kramen vol moois en lekkers! Gerookte paling, curiosa, boeken, speelgoed, fruit,…maar dit jaar ook een kraam homedecoratie en sieraden! Kramen - BazaarTeveel om op te noemen en voor ieder wat wils. Ook ruime keus om gezellig een hapje te eten op de bazaar: snacks, oliebollen, wafels en meer! Een muzikaal trio treedt op als sfeerversterker.

Op zaterdag vindt er om 14.00 uur een rondleiding door de Sluipwijkse kerk plaats voor geïnteresseerde bezoekers.

Voor de jaarlijkse ‘boodschappenmand’ kunnen producten ingeleverd worden in de daarvoor bestemde box in de hal van ’t Zaaltje achter de kerk.

Iedereen is van harte welkom op de sfeervolle bazaar!

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.