Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Sluipwijkse Bazaar - 27 en 28 september 2013 Sluipwijkse Bazaar - 27 en 28 september 2013

Schmink - Bazaar

De gezellige Sluipwijkse bazaar vindt dit jaar D.V. plaats op vrijdag 27 september van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag 28 september van 10.00 tot 16.00 uur en ’s avonds vanaf 20.00 uur het opbod. De opbrengst van de bazaar is voor het behoud en onderhoud van de Sluipwijkse kerk. Dit is tevens de plek waar rondom het festijn weer plaatsvindt!

Met elkaar voor elkaar!
Naast u/je van harte uit te nodigen als bezoeker van de bazaar, vraagt de bazaarcommissie graag te reageren bij interesse in onderstaande bijdrage(n).  Met elkaar komt het voor elkaar!

Creatievelingen gezocht!
Haken, breien, timmeren, knutselen,…zet uw/jouw talent in voor de bazaar! Naast de zelfgemaakte jam en cake ed., lijkt het ons mooi om meer creaties te verkopen op de bazaar. Interesse? De zelfgemaakte spullen kunnen ingeleverd worden bij Nelleke of stuur een bericht via het emailformulier.

Boodschappen
Voor de jaarlijkse ‘boodschappenmand’ kunnen producten ingeleverd worden in de Kramen - Bazaardaarvoor bestemde box in de hal van ’t Zaaltje achter de kerk.

Curiosa en boeken
Verkoopbaar curiosa en boeken gezocht voor verkoop op de bazaar. Bel voor informatie of inleveren met Bert of stuur een bericht via het emailformulier.

Wie wil loten verkopen?
De traditionele loterij van de bazaar. Wie wil hierin bijdragen door verkoop van de loten? Voor meer informatie en/of aanmelden, bel Michel of stuur een bericht via het emailformulier.

Kraam huur
De kramen zijn vanaf dit jaar ook te huur voor andere festiviteiten voor € 20,- per kraam. De kramen zijn af te halen na reservering bij Bert of stuur een bericht via het emailformulier.

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.