Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Sluipwijkse Bazaar D.V. 2 en 3 oktober! Sluipwijkse Bazaar D.V. 2 en 3 oktober!
De Sluipwijkse bazaar 2015: een mooie mix van traditioneel en vernieuwend! Kramen vol moois, vele kinderspellen en dit jaar de nieuwe uitdaging Kop van Jut! Zelfs een nog groter spel siert het plein van de kerk, ontdek het op de Sluipwijkse bazaar! Een ware huifkar-pendel, simultaan dammen, vier de gezelligheid mee op de bazaar: vrijdag 2 oktober van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 16.00 uur en ’s avonds vanaf 20.00 uur het opbod.

Zonnebloemactie
Heb jij tijdens de Lentefair zonnebloemzaadjes gekregen en inmiddels een prachtig hoge zonnebloem staan? Meet hem op en lever je briefje in bij de bloemenkraam op de bazaar, wie weet win jij een leuke prijs!

Met elkaar voor elkaar!
Naast u/je van harte uit te nodigen als bezoeker van de bazaar, vraagt de bazaarcommissie graag te reageren bij interesse in onderstaande bijdrage(n).  

 
Curiosa en boeken
Verkoopbaar curiosa en boeken gezocht voor verkoop op de bazaar. Bel voor informatie (of voor het inleveren) met Bert van Eeuwijk, T. 06 50938537
 
Creatievelingen gezocht!
Haken, breien, timmeren, knutselen,…zet uw/jouw talent in voor de bazaar! Naast de zelfgemaakte jam en cake ed., lijkt het ons fijn om meer creaties te verkopen op de bazaar. Interesse? De  zelfgemaakte spullen kunnen ingeleverd worden bij Nelleke Vergunst (Oukoopsedijk 12 / T. 06 15663280).
 
Boodschappen
Voor de jaarlijkse ‘boodschappenmand’ kunnen producten ingeleverd worden in de hal van ’t Zaaltje achter de kerk.
 
Wie wil loten verkopen?
De traditionele loterij van de bazaar. Wie wil hierin bijdragen door verkoop van de loten? Voor meer informatie en/of aanmelden, bel Anke Breur T. 06 51270128
 
Kraam huur
De kramen zijn ook te huur voor andere festiviteiten voor € 20,- per kraam. Voor informatie bel Bert van Eeuwijk, T 06 50938537
terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.