Sluipwijkse Bazaar D.V. 2 en 3 oktober - Nog eventjes wachten Sluipwijkse Bazaar D.V. 2 en 3 oktober - Nog eventjes wachten

Kop van Jut, een ware huifkarpendel, simultaan dammen en een behendigheidsspel met  een levensgrote kraan! Kom naar de Sluipwijkse Bazaar op 2 en 3 oktober voor deze en meer nieuwe activiteiten. Uiteraard zijn ook de bekende sfeerversterkers aanwezig: vele kramen vol moois, kinderspellen, paling roken, bak- en snackkraam, prikkaarten, kaarsraden etc.
De Sluipwijkse Bazaar 2015: een mooie mix van traditioneel en vernieuwend!
Vier de gezelligheid mee op de bazaar: vrijdag 2 oktober van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 16.00 uur en ’s avonds vanaf 20.00 uur de verkoop per opbod.
De opbrengst van de bazaar is voor restauratie van de Sluipwijkse Kerk.

De bazaarcommissie hoopt ieder jaar de bazaar te kunnen voortzetten: ook uw hulp hebben we daarbij nodig! Dit kan in allerlei vormen: deelname aan de bazaarcommissie voor organisatie, als vrijwilliger in een kraam/bij een spel, helpen opbouwen, een nieuwe leuk idee…neem contact op met voorzitter Bert van Eeuwijk, T 06 50938537