Sluipwijkse Bazaar geslaagd Sluipwijkse Bazaar geslaagd

De Sluipwijkse Bazaar mag als geslaagd worden beschouwd. De goede opbrengst van € 12.000,- bruto is zeker niet de enige reden. Saamhorigheid, delen, lachen en goede gesprekken waren de kernwoorden omtrent de bazaar die Ds. A. Robbertsen noemde in de zondagsdienst.

Door de inzet van vele vrijwilligers kon tijdens de bazaar volop genoten worden van vele activiteiten en kramen zoals het palingroken, de schiettent, de kinderspellen en speelgoedkraam, het kaasraden, curiosa en de fruit- en bloemenkraam. In het zaaltje achter de Sluipwijkse kerk waren mooie prijzen te winnen bij de prikkaarten, waaronder een konijn. Deze is gewonnen door de familie R. Schouten.
De prijzen van de grote verloting zijn gevallen op de volgende lotnummers:
1e prijs op lotnummer 1097, 2e prijs op lotnummer 34, 3e prijs op lotnummer 991. Van harte gefeliciteerd!
Daarnaast werd door het raden van het juiste gewicht een bezoeker verrast met het winnen van de 940 gram wegende paling. Lars van Nieuwkoop scoorde het best bij het kindersjoelen en won daarmee de 1e prijs!

De muzikant versterkte de sfeer nog eens extra en vormde plots een duo met een enthousiaste muzikale bezoeker.
De gigantische taart van bakkerij Smit in het opbod zaterdagavond was een mooie afsluiter van deze geslaagde bazaar!