Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Sluipwijkse LenteFair 2015 Sluipwijkse LenteFair 2015
Hierdoor lieten de bezoekers het in aantal een beetje afweten.

De kinderkledingbeurs in het zaaltje achter de kerk zag er prachtig uit met een ruim aanbod; broekjes, rokjes, truien, shirts en rompertjes in allerlei maten. Tussen de middag werd er een heerlijke lunch verzorgd met warme kippensoep en lekkere broodjes. Dit vond gretig aftrek. De doorzetters genoten het waterballet in het gesponsorde springkussen. De jonge bezoekers gingen ook heel graag aan de gang met hamer en spijkers om eigenhandig een vogelhuisje te bouwen. Onder de kraam stond je droog en werd je door de inspanning een beetje warm. Cupcakes werden mooi versierd voor de Pasen en netjes ingepakt om thuis mee te pronken en van te smullen. Natuurlijk werden er ook eieren verkocht en geel geglazuurde paasstolletjes, zelfgebakken cakes en koekjes. Ook was er een ruim aanbod tweedehands boeken, schoonmaakartikelen en groendecoratie. Geïnteresseerden konden de kerk van binnen bekijken en werden geïnformeerd over het christelijke geloof. 

Aan het einde van de dag werd er een bruto opbrengst van € 1503,- genoteerd. Veel is er gesponsord door bedrijven en particulieren uit de regio. Een grote groep vrijwilligers van de Sluipwijkse kerk heeft zich ingezet voor dit mooie resultaat. Het restant van de kinderkleding wordt naar Roemenië gebracht en vindt daar een goede bestemming. Het geld wordt toegevoegd aan het restauratiefonds van de kerk. De fundering van de kerk moet namelijk worden vervangen. Een kostbare aangelegenheid voor deze kleine maar ‘spring’ levende Hervormde PKN gemeente.
terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.