Sluipwijkse LenteFair - Nieuw in 2015! Sluipwijkse LenteFair - Nieuw in 2015!
Een feestelijk, sfeervolle markt geheel in het teken van de lente met taarten, planten, spelletjes en volop ruimte voor nieuwe ideeën!
De LenteFair vindt in het weekend voor Pasen plaats op zaterdag 28 maart 2015. De bazaarcommissie is dit initiatief gestart om extra bijdragen voor de kerk te genereren en de vele acties rondom vader- en moederdag samen te voegen. Daarnaast als experiment voor nieuwe ideeën om ook nieuw publiek te werven. Het organiseren van een kinderkledingbeurs/verkoop op de LenteFair is zo'n vernieuwend idee dat vooral moeders zal aanspreken. Wie lijkt het leuk om de coördinatie van dit onderdeel op te pakken: kinderkleding inzamelpunt / sorteren / verkopen op de LenteFiar. Wellicht gezellig samen met een zus, kennis of vriendin? Meld je aan bij een van de bazaarcommissieleden.
Meerdere ideeën zijn meer dan welkom!
Laten we er met elkaar een  sfeervolle, vrolijke Lentedag van maken!

Update:
Heeft u tweedehands schone, nette baby- of kinderkleding die u wilt schenken voor dit goede doel?
U kunt de kleding brengen op de volgende inlevermomenten: zaterdag 21 februari of 21 maart tussen 10.00 en 12.00 uur in ’t zaaltje achter de Sluipwijkse Kerk. Bellen voor het ophalen van kleding kan met Nelleke Vergunst (telefoon 06 15663280).