Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Sluipwijkse LenteFair - Nieuw in 2015! Sluipwijkse LenteFair - Nieuw in 2015!
Een feestelijk, sfeervolle markt geheel in het teken van de lente met taarten, planten, spelletjes en volop ruimte voor nieuwe ideeën!
De LenteFair vindt in het weekend voor Pasen plaats op zaterdag 28 maart 2015. De bazaarcommissie is dit initiatief gestart om extra bijdragen voor de kerk te genereren en de vele acties rondom vader- en moederdag samen te voegen. Daarnaast als experiment voor nieuwe ideeën om ook nieuw publiek te werven. Het organiseren van een kinderkledingbeurs/verkoop op de LenteFair is zo'n vernieuwend idee dat vooral moeders zal aanspreken. Wie lijkt het leuk om de coördinatie van dit onderdeel op te pakken: kinderkleding inzamelpunt / sorteren / verkopen op de LenteFiar. Wellicht gezellig samen met een zus, kennis of vriendin? Meld je aan bij een van de bazaarcommissieleden.
Meerdere ideeën zijn meer dan welkom!
Laten we er met elkaar een  sfeervolle, vrolijke Lentedag van maken!

Update:
Heeft u tweedehands schone, nette baby- of kinderkleding die u wilt schenken voor dit goede doel? 
U kunt de kleding brengen op de volgende inlevermomenten: zaterdag 21 februari of 21 maart tussen 10.00 en 12.00 uur in ’t zaaltje achter de Sluipwijkse Kerk. Bellen voor het ophalen van kleding kan met Nelleke Vergunst (telefoon 06 15663280).
terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.