Sluipwijkse markt

Nu de markt definitief niet doorgaat moeten we toch dingen missen die toch exclusief op de Sluipwijkse markt te verkrijgen zijn. Wat dacht u van de heerlijk gerookte paling of de handgemaakte geitenharen sokken! Hier hebben we wat op gevonden, bij de nieuwsbrief vindt u een bestellijst voor het bestellen van het bovenstaande en hebben wij drie tassen samengesteld met brood en lekkers, fruit en noten. Ook kunt u via deze bestellijst de loten en stroopwafels bestellen.

De bestellijst kunt u digitaal inleveren via ons e mail adres sluipwijksemarkt@hotmail.com of uitprinten en inleveren bij de brievenbus van de kerk. Wij zullen ervoor zorgen dat er ook een aantal uitgeprinte bestellijsten in de kerk komen te liggen. Telefonisch doorgeven kan ook op nummer 06-28807055.

>>> Klik hier voor het online bestelformulier <<<

>>> Of hier voor een PDF document <<<

We ontvangen de bestellijst graag voor 23 september 18.00 uur i.v.m. het bestellen. De bestellingen liggen voor u klaar om op te halen op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur. Komt u ‘s avonds naar de opbodavond, dan kunt u uw bestelling deze avond meenemen. Opgeven voor de opbodavond kan tot vrijdag 25 september 18.00 uur, vanwege de beperkte ruimte kan het zijn dat we geen mensen meer kunnen toe laten.

Graag zien we uw bestelling tegemoet!
De commissie Sluipwijkse kerk