Sluipwijksemarkt

Hierbij nodigen wij u van harte uit op de jaarlijkse Sluipwijkse markt in en rondom de Sluipwijkse kerk. Op de markt in Sluipwijkse sferen is er weer veel te koop, te doen en te beleven. Voor jong en oud zijn er leuke spellen, waaronder een echte game-schuur en een spectaculair balspel. Daarnaast verkopen wij onder andere heerlijk vers gerookte paling, planten, fruit, oliebollen, curiosa, boeken en met wat geluk gratis kaas en drop. In de kerk staan de taarten van onze ‘Sluipwijkse’ bakkers tentoongesteld, want heel Sluipwijk bakt en zijn er op vrijdag muzikale optredens. En wilt u blijven eten? Er is van alles te verkrijgen op de markt. Kom het mee beleven:
  • Waar: Sluipwijkse kerk, ‘s Gravenbroekseweg 85b te Reeuwijk
  • Wanneer: Vrijdag 27 september van 18.00 – 21.00 uur en zaterdag 28 september 10.00 – 16.00 uur en om 20.00 uur het opbod in de zalen achter de kerk.