Sluipwijksemarkt

Op D.V. vrijdagavond 28 september en zaterdag 29 september is er weer de jaarlijkse Sluipwijkse markt. Op de markt in Sluipwijkse sferen is er weer veel te koop, te doen en te beleven. Voor de jeugd leuke spellen en daag elkaar uit voor een echter wieler wedstrijd. De jeugd zal tijdens de markt de palen in het water bezetten bij het paalzitten, verkoop van onder andere planten, fruit, oliebollen, curiosa, boeken en met wat geluk gratis kaas en drop. En wilt u blijven eten? Er is van alles te verkrijgen op de markt. Kom het mee beleven:

• Vrijdag 28 september van 18.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 29 september van 10.00 – 16.00 uur
Met als afsluiting zaterdag avond om 20.00 het opbod in de zaal achter de kerk.

Tot dan!