Sluipwijkse Markt – vrijdagavond 6 oktober en zaterdag 7 oktober

Op vrijdagavond 6 oktober en zaterdag 7 oktober is er weer de jaarlijkse Sluipwijkse markt. Op de markt in Sluipwijkse sferen is er weer veel te koop, te doen en te beleven. Voor de jeugd leuke spellen en een kleurwedstrijd, leuk vermaak door de jongeren in de Western hoek, verkoop van onder andere planten, fruit, oliebollen, curiosa, boeken en met wat geluk gratis kaas en drop en als u meer van het mooie plassengebied wil zien kan dit per huifkar. En wilt u blijven eten? Er is van alles te verkrijgen op de markt. Kom het mee beleven vrijdag 6 oktober van 18.00 – 21.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Tot dan!