Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Sluipwijkse Markt – vrijdagavond 6 oktober en zaterdag 7 oktober

Sluipwijkse Markt – vrijdagavond 6 oktober en zaterdag 7 oktober
Op vrijdagavond 6 oktober en zaterdag 7 oktober is er weer de jaarlijkse Sluipwijkse markt. Op de markt in Sluipwijkse sferen is er weer veel te koop, te doen en te beleven. Voor de jeugd leuke spellen en een kleurwedstrijd, leuk vermaak door de jongeren in de Western hoek, verkoop van onder andere planten, fruit, oliebollen, curiosa, boeken en met wat geluk gratis kaas en drop en als u meer van het mooie plassengebied wil zien kan dit per huifkar. En wilt u blijven eten? Er is van alles te verkrijgen op de markt. Kom het mee beleven vrijdag 6 oktober van 18.00 – 21.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Tot dan!
terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.